G-OLD infrapanel 200W, keret nélkül Nagyobb kép

G-OLD infrapanel 200W, keret nélkül

  • 2G-200u
  • Új

28 000 Ft‎

28 000 Ft‎ / db

Elérhetőség:

Raktáron

5 év garancia

G-OLD infrapanel azért jó választás mert:

G-OLD infrapanel panelek igazán remekül telepíthetők, kis terekben, nehezen berendezhető helyiségekben. Ha nincs hely a falakon vagy esztétikus csövektől mentes fűtési megoldást keres. 

Hol ajánlott az infrafűtés?

• Lakásokban, hiszen egy komfortos, önálló fűtésmód. 
• Nyaralókban, mert szinte azonnal biztosítja a meleg érzetet.
• Üzlethelyiségekben, ahol általában nincs elég falfelület. 
• A belvárosi nagypolgári otthonok, illetve csarnokok esetében, ahol a nagy belmagasság egyéb fűtési rendszereket nem tesz lehetővé.
• Télikertekben, éttermek hideg toldaléktermeiben, ahol szintén élhető komforthőmérséklet teremthető.

Miért célszerű infrapanelt választania?

• Mert könnyen kiépíthető.
• Mert gazdaságos fűtési megoldás. 
• Mert a nap sugaraihoz hasonló pozitív élettani hatást élvezheti  otthonában. 
• Mert tökéletesen esztétikus a környezetben.
• Mert a mennyezetre szerelhető, így rendkívül helytakarékos.

Egyre többen keresnek olyan fűtési megoldásokat - általában kis alapterületű helyiségek esetében - amelyek helytakarékosak és esztétikusak egyszerre. A G-OLD infrapanel ideális választás ha nincs elég hely a falon, vagy ha nem szeretné elvenni a falfelületet a fűtőtest számára, akkor is kedvező áron és esztétikus kivitelben oldhatja meg vele a helyiség fűtését.

Alacsony hőmérsékletű (85-95 C°) infrapanelek elsősorban irodák, üzletek, lakások és családi házak elsődleges fűtésére lettek kifejlesztve. Ezzel egyidejűleg tökéletesen alkalmas helyi fűtési megoldásra az ágy vagy akár a tévéfotel fölé. Szerelhető a mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is. Beilleszthető a kazettás álmennyezet helyére is (300, 600, 700W).  A mennyezetre szerelve éri el a legnagyobb hatékonyságot, itt a legjobb a intenzitása az infrasugárzásnak. Az infrapaneleknek nincs látható keretrésze, mivel ez a hátlapra van integrálva és így alkalmas lehet minden stílushoz és környezetbe. A panel hátlapján található rögzítő fülekkel lehet a mennyezetre, vagy az oldalfalra szerelni.

A csomag szerelőkeretet és csavarokat nem tartalmaz! Szerelőkészlet a mennyezeti szereléshez külön rendelhetőmennyezeti rögzítő készlet néven, melyet a kapcsolódó termékeknél talál!

G-OLD „U” jelű infrapanel teljes egészében keret nélkül készül, teljes felületén és az oldalain is kerámiaszemcsékkel borítva. Olyan enteriőrökbe ajánljuk, ahol nem a fűtőtest a főszereplő. Minőségi kivitel, tökéletes hatékonyság. Csúcsminőségű Európában készülő termék! CE minősítésű.

Hatásfoka többszöröse a carbonszálas technológiának, mivel a kerámiaszemcsék 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására! A G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámiaszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infrafűtőlap mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át!

Korlátlan élettartam, meghibásodásra nincs lehetősége! Lakások, családi házak, hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, üzletek fűtésére. IP44-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere!

Párásak, nyirkosak a falai? Az infrapanel megoldást nyújthat bizonyos esetekben erre a problémára, mivel a falakat néhány fokkal túlmelegíti a levegő hőmérsékleténél így a párakicsapódás gyakorlatilag lehetetlenné válik!

G-OLD Infrapanel 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon (mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a nap melegíti a földet) fejti ki hatását. Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de érzékelhető, az emberi szervezet melegként érzékeli.

A kereskedelemben fellelhető még a sima felületű és a hátoldalán szigetelés nélküli panel is, melyek ez által csak lényegesen kisebb felületen közvetítik az infrasugárzást és így kisebb az a tér melyet el tudnak látni infravörös sugárzással. A hátoldali szigetelés rendkívül fontos, a szigetelés hiánya miatt pedig a panelek hátoldala felhevül (egyszerű fizika) így szerencsés esetben az emeleti szobánkat, rosszabb esetben pedig a padlást vagy az emeleti szomszédunkat fűtjük paneljeinkkel! Itt jegyezném meg, hogy a szigetelő réteg nem az infrasugarakat (erre a reflekciós réteg hivatott), hanem a hőt tereli a megfelelő irányba!

G-OLD Infrasugárzói a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározza, mely a legmegfelelőbb az emberi test számára. Az egyes hullámhosszak aránya az emberi test infra- (hő-) elnyelő képességére van optimalizálva, ezért a G-OLD Infrapanel használatakor az emberi test felső 5-6 mm-e egyenletesen, kellemesen, és ami a legfontosabb, egyszerre melegszik át a környezetében lévő falakkal és tárgyakkal együtt, mivel akadálytalanul, energiaveszteség nélkül hatol át a légnemű közegen, a hatásfok szinte 100% (99,8%). Így a megfelelő infrasugárzás optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb. Az infrasugárzó által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes és az emberi szervezet számára előnyös sugárzását.

G-OLD Infrapanelben a harmonikus dizájn, ötvöződik a maximális kényelemmel és természetesen a kiváló minőséggel! Csúcsminőségű Európában készülő termék! Termékeink egyedi igényekhez igazodva, de azonos, tökéletes minőségben kerülnek Ügyfeleinkhez. Az infrafűtés területén szerzett sokéves tapasztalat kötelez minket! Szakembereink professzionális szakértelemmel kezelik Ügyfeleink igényeit és készítik el lehetőleg minden körülményt figyelembevevő ajánlatainkat.

Teljesítmény(szűrő alapján)200 W
Méretek (magasság x szélesség x mélység)750x320x30 mm
Tömeg3,7 kg
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság) ~ 4-4,5 m³
Elektromos védettségIP44

Kapcsolódó termékek