Szűrés

Kategória
more... less
Ár
0 Ft‎ 75000 Ft‎
Gyártó
Teljesítmény
80 W 80012002000 W

Minden ami blog

Sokan azt hiszik, hogy a fűtés abban az esetben, ha elektromos áram felhasználásával megy, sokkal borsosabb számlát eredményez, mint a hagyományosabb megoldások. De vajon tényleg így van? Olvasd el és megtudod!
0 Hozzászólás Szerző:
Gyors tisztázás végett: a fent felsorolt két elnevezés, vagyis az elektromos radiátor és a konvektor egy és ugyanaz, tehát ha csupán ez volt a kérdéses pont a vásárlás előtt, bátran mondhatjuk, nosza rajta, mehet a kosárba az összes panel, nincs min matekolni tovább.
0 Hozzászólás Szerző:
Ha az ember fűtésre asszociál, a legtöbb esetben egyértelműen a gáz ugrik be, s csak sokadjára gondolna az árammal való megoldásra, azért, mert csak kevesen tudják, hogy az elektromos panelek bizony nem csupán közel hozzák ugyanazokat a költségeket. Bizony, a közhiedelemben még ma is él az elmélet, miszerint ha árammal fűt az ember, inge, gatyája, s még a szoknyája is rámegy a számlák kifizetésére. Valóban így volna?
0 Hozzászólás Szerző:
Aki ezt a kérdést teszi fel, az bizony még az elektromos fűtőtestek világának első lépcsőfokain jár, de aggodalomra semmi ok, az oldalunkon tömkelegével jelenítjük meg a bejegyzéseinket, s garantáltan házi szakivá válhat bárki!
0 Hozzászólás Szerző:
Ahogyan azt már tapasztalhattátok, oldalunkon több ízben is szó esett az elektromos fűtőpanelekről, nem véletlenül, hiszen emellett a fűtési rendszer mellett tettük le a voksunkat.
0 Hozzászólás Szerző:
Manapság annak, aki azon matekol, milyen fűtés is lenne a legideálisabb, bizony nem mondjuk, hogy könnyű dolga van, hiszen annyi a lehetőség, mint égen a csillag (alaphangon).
0 Hozzászólás Szerző:
Showing 1 to 6 of 39 (1 Pages)