Minden ami blog

Az infrafűtés fejlesztői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy sokoldalúan használható, a helyi adottságokhoz maximálisan igazodó, és a fűtési mód előnyeit nagy hatékonysággal kidomborító elemeket fejlesszenek ki.
0 Hozzászólás Szerző:
Már most, a nyári szezonban érdemes gondolni arra, hogyan korszerűsítsük a fűtőrendszert, hogyan tehetjük akkor is meleggé a lakást, amikor még nem indul be a fűtési szezon. A válasz egyszerű: elektromos konvektorral!
0 Hozzászólás Szerző:
Az új fűtési technológiák (fűtőkábel, fűtőszőnyeg) tették lehetővé, hogy néhány probléma megoldásra leljen a mindennapi élet során. Gondoljunk csak az örökké párás tükörre, a befagyó kutya-itatótálra vagy éppen a fagyok által szétrepesztett ereszre.
0 Hozzászólás Szerző:
Korábban már körbe jártuk a kültéri fűtés gázzal megvalósítható lehetőségeit, most nézzük az elektromos módozatokat! Kültéren a legnagyobb problémák az időjárásból és a nyílt térből adódnak. A párás levegő vagy éppen csapadék ugyanis gondot jelenthet az elektromos készülék működtetése során, emellett meg kell tudnunk oldani, hogy a megtermelt hőmennyiség ne illanjon el azonnal.
0 Hozzászólás Szerző:
Korábban nehézkesen lehetett csak a párás levegőjű, vagy vizes, nyirkos helyiségeket elektromos fűtőeszközökkel melegíteni, ezért sokakban fel sem merült, hogy ilyen berendezéseket használjon. Pedig ma már az elektromos árammal működtetett fűtés szerepe és lehetőségei látványosan kiszélesedtek.
0 Hozzászólás Szerző:
A modern fűtési technológiák néhány évvel ezelőtt új lehetőséget nyitottak számunkra, hogy tovább növeljük a komfortot úgy, hogy bizonyos körülmények között kültéren is kellemes meleget biztosítsunk. Ezek a technológiák önműködő, biztonságos, könnyen kezelhető és mobilizálható módját nyújtják a külső tér fűtésének.
0 Hozzászólás Szerző:
Showing 1 to 6 of 33 (1 Pages)