Barion Pixel

Ereszfűtés

► MILYEN TELJESÍTMÉNYŰ KÉSZÜLÉK KELL NEKEM? ◄


Ereszfűtés

Sajnos a téli hónapokban komoly veszélyt jelent az ereszcsatornában képződő hó, illetve jég, ugyanis ez akadályozza a vízelvezetést, arról nem is beszélve, hogy az eresz a ránehezedő tetemes súly alatt megrogyhat vagy akár le is szakadhat. Erre nyújt remek megoldást az ereszfűtés, ami által elkerülhető a hó, illetve a jég kialakulása, felgyülemlése.

Az ilyen típusú fűtést kültéri használatra tervezett fűtőkábelek segítségével lehet megvalósítani, amik a megfelelő módon felszerelve optimalizálják az eresz hőmérsékletét. Ezzel az egyszerű módszerrel tehát biztosíthatjuk annak hosszú élettartamát, illetve megfelelő működését hidegebb időben is. 


Manapság egyre nagyobb jelentősége van annak, hogy otthonunkat innovatív, energiahatékony és kényelmesen használható fűtőrendszerekkel szereljük fel, amik adott esetben olyan speciális feladatokat is el tudnak látni, mint amilyen például az ereszfűtés. 

Az egyik kiemelt termékkategóriánkat a magas minőségű fűtőkábelek jelentik. Itt azokat a változatokat találod, amik tökéletesen alkalmasak a kültéri használatra, s ezáltal az ereszcsatorna hó- és fagymentesítésére.

Mielőtt jobban is belemerülünk a kínálatunk bemutatásába, nézzük meg kicsit részletesebben, hogy miért is annyira fontos az ereszfűtés, és miért lehet rá szükséged neked is!

Miért fontos az ereszfűtés?

Az ereszcsatorna az egyik legfontosabb épületszerkezeti elem, hiszen a megléte nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a csapadék megfelelő módon és megfelelő intenzitással távozzon a tetőről. Ha ugyanis ez nem történik meg, akkor a tető könnyen beázhat, ami az alsóbb szintek és épületelemek károsodásához vezethet. 

A hűvös idő beköszöntével a hó, a jég, illetve a fagy komoly veszélyforrásokat jelentenek, amik ellen védekezni kell annak érdekében, hogy megóvjuk az ereszt. Erre a célra szolgál az ereszfűtés, amivel biztosítható, hogy az épületnek ez a rendkívül fontos része a téli hónapokban is megfelelően el tudja látni a feladatát.

Milyen termékeket tudsz megvásárolni ebben a kategóriában?

Nálunk megtalálod azokat a magas minőségű, márkás fűtőkábeleket, amikkel hatékonyan, és nem utolsó sorban kényelmesen megoldható az eresz hőmérsékletének megemelése, illetve szinten tartása.

A DEVI, illetve az ELEKTRA cégek által gyártott fűtőkábeleket forgalmazzuk, melyeknek a teljesítménye széles skálán, 16 és 6470 W között van. Bár a telepítésük szakértelmet igényel, egy hozzáértő személy rövid idő alatt be tudja szerelni, így a következő tél során már nem kell aggódnod az eresz elfagyása, leszakadása miatt.

Ilyen egyszerű a rendelés leadása

A webáruházunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy az informálódás, a termékek keresése, illetve a vásárlás is gördülékeny legyen a látogatók számára. Ha megvan, hogy melyek azok a fűtőkábelek, amiket meg szeretnél rendelni az ereszfűtés kialakítása céljából, akkor egyszerűen csak tedd bele őket a virtuális kosaradba! Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra. 

Ezt követően a jobb felső sarokban lévő bevásárlókosár ikonra kattintva tudod elindítani a vásárlási folyamatot. Itt meg kell adnod a személyes adataidat, illetve ki kell választanod azt a szállítási és a fizetési módot, amelyet ideálisnak vélsz. Végül a folyamatot a rendelésed véglegesítésével tudod lezárni. Ha ez megtörténik, utána pár napon belül számíthatsz is a futárra, kezében a csomagoddal. 

Ha van olyan kérdésed, amire nem találsz választ, vagy szükséged van egy kis segítségre, útmutatásra, akkor bátran fordulj hozzánk, az elérhetőségeinket az oldalunk tetején találod!

Szűrés alap

Ár
19000 Ft 456057 Ft
Teljesítmény
16 W 6470 W
Gyártó
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.