Minden ami blog

A hazánkban néhány éve alkalmazott technológiát a nyugat-európai államokban már több mint egy évtizede ismert és rendkívül elterjedt. Azért népszerűek az infrapanelek, mert működési elvük alapjaiban tér el a hagyományos fűtési módoktól. A hagyományos technológiák meleget adnak, míg az infrapanel infravörös sugárzást bocsájt ki. Az infravörös sugárzás hasonló a napsugárzáshoz: hűvösebb környezeti levegő mellett is képes átmelegíteni a testünket.
0 Hozzászólás Szerző:  
Bár a korszerű elektromos fűtőrendszerek viszonylag kevés áramot használnak el, mégis érdemes átgondolni milyen módszerrel leghatékonyabb, leggazdaságosabb otthonunk áramtermelése. Magyarországon még nincsenek nagyon elterjedve ezek, becslések szerint a hazai áramtermelés 6-7 százaléka keletkezik valamilyen megújuló áramforrásból (nap- vagy szélenergia).
0 Hozzászólás Szerző:  
Nem semmi heteken vagyunk túl. A tél megmutatta a foga fehérjét, és megállíthatatlanul zúdította ránk a mínuszait. Már az első nap reggelén tele voltak a híradások azzal, hogy hány embernek ált le a fűtése meghibásodás miatt, és ez a napok múlásával egyre csak fokozódott.
0 Hozzászólás Szerző:  
Amennyiben most készül kialakíttatni a fűtési rendszert a lakásában, és nem szeretne bemelegítésként több 100 ezer forintot elkölteni csak a szükséges engedélyekre, és a rendszer kiépítésére, akkor válassza az elektromos fűtést.
0 Hozzászólás Szerző:  
Milyen fűtési rendszert érdemes használni, ha haladni akarunk a korral? Milyen előnyei vannak az elektromos fűtésnek? A gáz olcsóbb vagy a villanyáram, ha fűteni akarunk? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kap, ha elolvassa cikkünket.
0 Hozzászólás Szerző:  
Biztosan ön is hallott már embereket panaszkodni arról, hogy hiába fizetnek ki havonta akár 40-60 ezer forintot a fűtésre, még sincs meleg náluk. Ezek a személyek sajnos nagyon gyakran abba a hibába esnek, hogy a drága szolgáltatókat, vagy éppen magát a fűtésrendszert kezdik el hibáztatni.
0 Hozzászólás Szerző:  
Showing 1 to 6 of 22 (1 Pages)