Minden ami blog

Korábban nehézkesen lehetett csak a párás levegőjű, vagy vizes, nyirkos helyiségeket elektromos fűtőeszközökkel melegíteni, ezért sokakban fel sem merült, hogy ilyen berendezéseket használjon. Pedig ma már az elektromos árammal működtetett fűtés szerepe és lehetőségei látványosan kiszélesedtek.
0 Hozzászólás Szerző:  
A modern fűtési technológiák néhány évvel ezelőtt új lehetőséget nyitottak számunkra, hogy tovább növeljük a komfortot úgy, hogy bizonyos körülmények között kültéren is kellemes meleget biztosítsunk. Ezek a technológiák önműködő, biztonságos, könnyen kezelhető és mobilizálható módját nyújtják a külső tér fűtésének.
0 Hozzászólás Szerző:  
Mit is értünk elektromos fűtőszőnyeg technológia alatt? Az elmúlt évek innovatív gyártási metódusainak megjelenése tette lehetővé, hogy olyan fűtőkábelek készülhessenek, amelyek nem izzanak, hőmérsékletük a szükséges keretek között finoman szabályozható.
0 Hozzászólás Szerző:  
Vannak olyan fűtési megoldások, amelyek önmagukban nem drágák, viszont olyan hátránnyal bírnak, amely mellett nehéz elmenni szó nélkül. Az elektromos fűtés itt is a segítségünkre siet, hiszen nem csak önálló, hanem kiegészítő fűtésként is megállja a helyét.Az előző írásainkban leginkább arra helyeztük a hangsúlyt, hogy az elektromos fűtés mennyire optimális megoldás, mint önálló fűtési rendszer. Most egy olyan helyzetet járunk körül, amely cs
0 Hozzászólás Szerző:  
Elektromos fűtésből van jó, és van még jobb. A norvég ADAX, az egyik legjobb elektromos fűtőpaneleket gyártja a világon. Amikor azon tanakodunk egyedül vagy a párunkkal, hogy melyik fűtési rendszert válasszuk, akkor számtalan gondolat cikázik át a fejünkben.
0 Hozzászólás Szerző:  
Amikor a különböző fűtésrendszereket egy ringben egymásnak eresztik, valahogy a szó mindig a felhasznált „alapanyagra” terelődik. Pedig van egy olyan terület, amely szinte lopakodva veszi ki az ember zsebéből a pénzt. Ez pedig a karbantartás és a javítás, szerelés költségei.Azt már egy előző írásunkban kiveséztük, hogy az elektromos fűtés kiépítésének a költségével semmi sem tudja felvenni a versenyt. Egy átlagos méretű lakásba az ember vásár
0 Hozzászólás Szerző:  
Showing 1 to 6 of 29 (1 Pages)