Minden ami blog

Az elektromos fűtés hallatán a legtöbben felszisszennek, hiszen a régi beidegződések alapján azt gondolják, hogy ez az egyik legdrágább fűtési mód. Ugyanakkor azt kevesen tudják, hogy milyen innováción mentek át az elektromos fűtőberendezések az utóbbi időben. Elektromos fűtés régen és ma
0 Hozzászólás Szerző:  
A hazánkban néhány éve alkalmazott technológiát a nyugat-európai államokban már több mint egy évtizede ismert és rendkívül elterjedt. Azért népszerűek az infrapanelek, mert működési elvük alapjaiban tér el a hagyományos fűtési módoktól. A hagyományos technológiák meleget adnak, míg az infrapanel infravörös sugárzást bocsájt ki. Az infravörös sugárzás hasonló a napsugárzáshoz: hűvösebb környezeti levegő mellett is képes átmelegíteni a testünket.
0 Hozzászólás Szerző:  
Bár a korszerű elektromos fűtőrendszerek viszonylag kevés áramot használnak el, mégis érdemes átgondolni milyen módszerrel leghatékonyabb, leggazdaságosabb otthonunk áramtermelése. Magyarországon még nincsenek nagyon elterjedve ezek, becslések szerint a hazai áramtermelés 6-7 százaléka keletkezik valamilyen megújuló áramforrásból (nap- vagy szélenergia).
0 Hozzászólás Szerző:  
Nem semmi heteken vagyunk túl. A tél megmutatta a foga fehérjét, és megállíthatatlanul zúdította ránk a mínuszait. Már az első nap reggelén tele voltak a híradások azzal, hogy hány embernek ált le a fűtése meghibásodás miatt, és ez a napok múlásával egyre csak fokozódott.
0 Hozzászólás Szerző:  
Amennyiben most készül kialakíttatni a fűtési rendszert a lakásában, és nem szeretne bemelegítésként több 100 ezer forintot elkölteni csak a szükséges engedélyekre, és a rendszer kiépítésére, akkor válassza az elektromos fűtést.
0 Hozzászólás Szerző:  
Milyen fűtési rendszert érdemes használni, ha haladni akarunk a korral? Milyen előnyei vannak az elektromos fűtésnek? A gáz olcsóbb vagy a villanyáram, ha fűteni akarunk? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kap, ha elolvassa cikkünket.
0 Hozzászólás Szerző:  
Showing 1 to 6 of 23 (1 Pages)